La nostra secció on els veïns i veïnes de Bétera i voltants poden participar compartint les seues creacions musicals, fotogràfiques i, en definitiva, artístiques, continua. Hui publiquem un altre cover gravat per la veïna de Llíria, Raquel Rubio, de la cançó “Change is gonna come” de Sam Cooke.

Raquel canta i és la vocalista de la formació “Dizzy Cats Band“. Es tracta d’un grup que sol fer covers de blues, jazz i rock and Roll de figures com Ray Charles, Joe Cocker, Tina Turner, Aretha Franklin o Amy Wine House, entre altres més. Durant el confinament, tot i que no compta amb els aparells adequats d’estudi, Raquel està aprofitant per a compondre i gravar temes des de la seua casa, igual que altres artistes. Fa unes setmanes, ens va regalar el cover de “Let it be” de “The Beatles”. A continuació, podeu tornar a escoltar la seua meravellosa veu.

https://youtu.be/9AZ6nKf10gk

Imprimir article
Comenta aquesta notícia