Aprovats els estatuts pel Ministeri de l’Interior i inscrita en el Registre Nacional d’Associacions, es constitueix la Associació Nacional Autònoms Junts, amb NIF G-40657769.

AUTÒNOMS JUNTS no sorgeix com a contrast o contrapunt de cap associació, plataforma, fòrum, etc. sinó que respon a la necessitat d’aconseguir un nexe de confluència per al col·lectiu de treballadors per compte propi. Una Associació on els seus socis puguen compartir inquietuds, plantejar necessitats, definir manques, proposar solucions i, sobretot per a la seua principal fi, fomentar iniciatives i accions directes dirigides a promoure, en col·laboració amb les diferents Administracions Públiques i representants polítics tant en els diferents governs (estatal, autonòmics, comarcals, locals) com en l’oposició, polítiques reals que oferisquen solucions viables, amb resultats tangibles i immediats.

La seua reflexió, concepció, sorgiment i posterior desenvolupament, encara que en els seus començaments es va gestar a València, ha sigut el fruit de la col·laboració a nivell nacional en un àmbit territorial divers de diferents professionals dins del col·lectiu (Catalunya, Balears, Andalusia, La Rioja, Canàries, Madrid i Comunitat Valenciana) a través de les xarxes socials, materialitzant-se aqueixa col·laboració en forma de plataforma primer i, finalment com a Associació
Autònoms Junts.

Els autònoms són gent poc donada als protagonismes i que viuen la seua activitat, excepte excepcions puntuals, de manera callada i discreta. S’entén per això que han sigut poderoses les raons i innombrables els perjudicis que aquesta crisi sanitària ha evidenciat amb extrema cruesa i, que són de domini públic, la qual cosa els han abocat a la necessitat de crear aquesta Associació davant la falta de sintonia amb les grans Associacions i Federacions ja instaurades a nivell nacional per la seua ja històrica inacció i relaxació a l’empara i matalàs
de les subvencions.

Autònoms Junts no naix amb la intenció de ser el revulsiu conjuntural creat a l’atzar d’aquesta crisi. Autònoms Junts ha nascut amb la vocació de ser el portaveu i interlocutor vàlid, hui i en un futur, dels justos drets i reivindicacions d’un col·lectiu tradicionalment abandonat a la seua sort.

Nota de Autónomos juntos
Imprimir article
Comenta aquesta notícia