Durant tot l’Estat d’Alerta, el Món faller de Bétera ha estat mostrant la seua part més solidària. Així, Junta Local Fallera de Bétera va organitzar, amb la col·laboració de totes les comissions falleres del municipi, una iniciativa per poder ajudar a les persones més desfavorides.

Així, aquesta entitat fallera i la Falla La Barraca, Falla Carraixet, Falla Gran Via del Sud, Falla Gran Via de l’Est i Falla l’Albereda van preparar una campanya de recollida d’aliments a través d’aportacions monetàries, fetes a un compte bancari.

Aquelles veïnes i veïns que volien ajudar en aquesta bona causa, han pogut efectuar les seues aportacions al compte mencionat, fins fa uns dies.

Amb les diferents aportacions realitzades, Junta Local Fallera ha realitza una compra d’aliments que seran entregats hui dimecres, 3 de juny, a Càritas. L’entrega està prevista sobre les 21.15 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia