Abans de passar al punt dos de l’Ordre del Dia del Ple de juny, el regidor de Compromís, Joano Baudés, va realitzar un parell de preguntes de registres d’entrada. Així, va indicar que en el registre d’entrada hi havia un document d’avaluació ambiental i la tercera modificació puntual del terciari de davant la gasolinera de Los Arcos. En aquest sentit, va declarar que li semblava “una modificació important del que hi havia previst i a Compromís li agradaria una reunió de tota la corporació amb Urbanisme, on les tècniques d’aquest departament explicaren un poc en què consta aquesta modificació perquè hi ha una modificació important de les zones d’aparcament i en què consta aquests projectes i els seus pros i contres”.

Eva Martínez, regidora d’Urbanisme (ciutadans) va explicar que s’havia avançat perquè ella també veia convenient explicar aquest projecte i, que si li semblava bé, concertarien una data i ja la faria extensiva a la resta de la corporació per poder explicar la modificació.

D’altra banda, Baudés va explicar que “hi ha un registre d’eixida, el 8.86 i altres 6 registres d’eixida més que parlen de l’assegurança de danys de l’Ajuntament de Bétera”. “En aquest registre d’eixida volen que es contracte l’assegurança de danys, una assegurança de dany que en un principi havia d’estar contractada des de l’1 de gener”, va prosseguir. Així, entre d’altres, va comentar que el registre d’eixida era del mes d’abril i “per què la pòlissa no s’havia contractat en la data que corresponia (1 de gener) i, l’Ajuntament ha estat desprotegit durant este temps” i que els asseguraren que l’assegurança ja estava remesa.

La regidora de Serveis Jurídics, Contractació i Ocupació, Mónica Martín, va confirmar-li que “aquesta assegurança va quedar en un principi deserta i, de tota manera, hi hagué una pròrroga de l’assegurança anterior”. No obstant, va indicar que li traslladaria tots els detalls per escrit i ho comprovaria tot.

A continuació, oferim el vídeo amb les intervencions sobre aquest assumpte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia