Si esteu buscant activitats per a xiquets que vagen més enllà de les clàssiques escoles d’estiu, la proposta de Mas Camarena us interessarà. Aquestes vacances després de diversos mesos de confinament els nostres xiquets i joves es mereixen un gran estiu.

“Mas Camarena Experience” compta amb variats programes adaptats a cada edat amb temàtiques diferents,  i diversos d’ells íntegrament en anglés.

Un altre dels seus programes estrela és el seu “Campus esportiu” les seues àmplies instal·lacions donen la possibilitat de realitzar diferents esport amb total garantia de seguretat.

Per als més xicotets des de 4 mesos fins a 3 anys té preparat un curs exclusiu, amb especialistes d’Infantil.

Com a última novetat, també ofereix dos programes en el seu Mas Camarena Students’ Resort and Sports Centre, Active Summer i un Campus de Futbol.

Per tant, en cursos d’estiu poden apuntar-se des dels 4 mesos fins als 16 anys.

Les dates triades per a enguany són del 22 de juny fins al 31 de juliol, amb possibilitat d’ampliar fins al 7 d’agost.

En el seu programa “English Summer” íntegrament en anglés s’ha creat per a cada edat una temàtica diferent i adaptada al que més els agrada. Podran ser artista, detectiu, superheroi, actor de cinema, viatger… (Around the world, I learnt from them, We llaure detectives, Superheroes, Lights, cameras, ACTION! , Time machine)

Estan pensats perquè els xiquets descobrisquen i realitzen activitats diferents cada dia. Aquesta varietat persegueix fomentar l’interés i la curiositat a través d’experiències actives.

 

Aquests 6 programes estan desenvolupats en anglés, els grups són reduïts i per nivells. Cada activitat aquesta creada per a entretindre i divertir als xiquets, però “enguany s’ha afegit un requisit més que les mesures de seguretat i sanitàries siguen també una prioritat en l’estiu Mes Camarena” ha destacat la seua directora, Maite Marín.

 

 

Estiu per als xiquets des de 4 taules fins a 3 anys amb “*Baby *Summer” és un curs dissenyat específicament per a aquestes edats, els xiquets tenen un espai exclusiu per a ells en el Col·legi Mes Camarena, un curs divertit i que combina activitats amb sessions d’anglés, jocs dirigits, conta contes, estimulació sensorial, en la nostra pròpia aula *multisensorial, música, marionetes…i per descomptat una mini piscina, per a tindre un estiu molt refrescant. Aquest curs compta amb 2 professors per aula perquè els més xiquets reben una atenció personalitzada.

Campus esportiu

Mas Camarena reuneix totes les condicions per a realitzar un dels campus esportius més complets de València. Es planifica perquè cada dia siga diferent, uns dies es realitzaran activitats *multideporte en el centre esportiu del col·legi, faran bàsquet, pàdel, tennis, futbol, patinatge…

L’esport per a Mas Camarena és molt més, per això comptarem amb visites d’esportistes d’elit que vindran a passar un matí per a explicar-nos els valors i habilitats que transmeten la realització de qualsevol activitat física.

Tres dels seus programes d’estiu es realitzen en Mas Camarena Students’ Resort and Sports Centre.

Activa’t, amb el programa  “Active Summer” dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys, un programa que es realitza exclusivament en anglés. Està dissenyat per a abastar activitats culturals, esportives i tecnològiques.

Hoquei, Handbol, Bàdminton, Vóley, Futbol, Basket, paddel surf…
Tallers mediambientals, cinema fòrum, teatre, speech, primers auxilis…
Art digital i fotografia, E-games, música digital, team building, scape room…
A més compta amb la possibilitat d’ampliar l’experiència quedant-te en la residència d’estudiants.

Un altre dels programes d’estiu més demandats és el de la Immersió en idiomes si el que vols és millorar el teu francés o alemany amb aquesta modalitat les teues classes es veuen ampliades amb la pràctica diària, en situacions quotidianes que et farà aprendre noves expressions, recuperar i aprendre l’agilitat per a desembolicar-te amb l’idioma triat.

Amb dues opcions immersió de dia o immersió “full” ofereix estada completa en la residència d’estudiants.

Els grups són reduïts i les classes per nivells generant experiències que faciliten una pràctica completa de l’idioma.

Per als quals la seua passió és el futbol comptem amb el Campus de Futbol C. E. Mas Camarena, dirigit a xics i xiques entre 6 i 14 anys. En la qual podràs perfeccionar la seua tècnica en el camp amb una tecnificació molt personalitza.

Tot el material i la línia creativa de cadascun d’aquests cursos està dissenyada pel professorat Mas Camarena. La diversió va guiada per professors bilingües que crearan un ambient on prevalguen els valors de companyonia, amistat i convivència siguen prioritat. Aquest estiu més que mai tota divertir-se en equip.

Mesures sanitàries i de seguretat contra el COVID-19

Mes  Camarena ha prepara un estiu amb totes les mesures sanitàries i de seguretat contra el *COVID, creant uns espais segurs per a cada programa.

Tot el personal se li farà el Test PCR i serològic, portaran màscares, guants i respectaren la distància de seguretat.

Es prendrà a l’entrada la temperatura als xiquets i treballadors.

Totes les zones i espais s’han reforçat les mesures d’higiene i neteja.

El protocol d’actuació davant un possible COVID està elaborat exhaustivament per la Infermeria Escolar, Riscos Laborals i Recursos Humans. Aconsegueixen així que per a qualsevol situació tinguen un pla d’actuació segur.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia