Ahir dimecres de vesprada, la Fallera Major de Bétera Mª Ángeles Valls i Aparisi, acompanyada pel president (Edgar Jorro) i la tresorera i secretària de Junta Local Fallera de Bétera, va fer l’entrega de tots els aliments adquirits durant la campanya de recollida de fons a Cáritas Bétera.

Durant el present Estat d’Alerta, Junta Local Fallera de Bétera va organitzar amb la col·laboració de totes les comissions falleres del municipi, una iniciativa per poder ajudar a les persones més desfavorides del poble de Bétera. .

D’aquesta manera, l’entitat fallera i la Falla La Barraca, Falla Carraixet, Falla Gran Via del Sud, Falla Gran Via de l’Est i Falla l’Albereda van preparar una campanya de recollida d’aliments a través d’aportacions monetàries, fetes a un compte bancari.

Aquelles veïnes i veïns que volien ajudar en aquesta bona causa, han pogut efectuar les seues aportacions al compte mencionat, fins a fa uns dies.

Amb les diferents aportacions realitzades, Junta Local Fallera va realitzar la compra d’aliments, entregats aquest passat 3 de juny.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia