Amb 40.000 sol·licituds ja registrades, la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica anima a les persones agricultores i ramaderes, amb dret a l’assignació de pagament bàsic de la Política Agrària Comuna (PAC), a presentar la sol·licitud única amb la campanya CAP agricultor sense PAC.

La Conselleria ja ha registrat 40.000 sol·licituds, quasi el 87% de les quals es van presentar el passat exercici i recorda a les persones titulars d’explotacions agràries i ramaderes que el termini ampliat per a facilitar la tramitació de les ajudes corresponents a l’any 2020 conclou el pròxim 15 de juny.

Per aquest motiu, insta a les persones agricultores o ramaderes que encara no han presentat la sol·licitud única de la PAC a contactar amb la seua oficina comarcal d’agricultura o amb la seua entitat col·laboradora més pròxima (organitzacions professionals agràries, sindicats agraris, cooperatives, entitats bancàries), per a realitzar aquest tràmit administratiu mitjançant l’aplicació informàtica SGA-Sinapa.

Aquesta aplicació ofereix per a cada titular les dades de la seua Sol·licitud Única de l’any anterior, de tal manera que és suficient amb verificar que les dades són correctes o, en cas contrari, modificar-los.

L’Administració autonòmica ha confiat a aconseguir el mateix nombre de sol·licituds úniques que l’any passat, entorn de les 46.000, i les bestretes de les quals començaran a abonar-se a partir del 16 d’octubre.

La Conselleria recorda que és imprescindible disposar de la sol·licitud única registrada abans del dia 15 de juny per a poder realitzar modificacions posteriors sense penalització fins al 30 de juny. Així mateix, el 30 de juny serà la data límit per a la presentació de les comunicacions de cessions de drets de pagament bàsic.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia