Ahir divendres, 05 de juny, aparegué a la vesprada el cos sense vida d’un home de Llíria. Aquest, va ser trobat al seu habitatge d’un carrer cèntric de la citada localitat, segons les fonts. Pel que sembla, els veïns de l’home van ser els que van cridar als serveis d’emergència després de no saber d’ell, des de fa dies.

Al voltant de les 20.00 hores d’ahir divendres, efectius de la Policia Local del municipi van tindre que acordonar la zona per a efectuar el trasllat del cos, per part dels bombers, des de la mateixa façana de l’edifici.

A causa de la situació del coronavirus (COVID-19), el dispositiu policial tingué que ser més exhaustiu. Així, membres sanitaris van desplaçar-se al lloc dels fets. Així mateix, els serveis funeraris també van estar presents en aquesta ubicació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia