El passat dimecres va tindre lloc la primera reunió de la mesa d’agents socioeconòmics per a treballar a reforçar el desenvolupament econòmic del municipi així com per a consensuar i impulsar mesures que pal·lien els efectes de la situació sanitària en l’actualitat però sobretot a futur.

Aquesta mesa està representada per l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, representants sindicals, l’Associació de Comerciants ACB, l’Associació d’Empresaris AEMON, la Cooperativa Agrícola, tècnics de l’Ajuntament així com representants dels diferents Grups Polítics de la Corporació municipal.

La finalitat d’aquesta mesa de diàleg d’agents socioeconòmics consisteix a consensuar un pla de reactivació de l’economia i l’ocupació per la crisi sanitària del Covid-19.

Durant la primera part de la sessió es va fer referència a les primeres mesures adoptades pel Consistori per a frenar l’impacte sanitari en el comerç i la indústria local, complementant amb mesures de caràcter fiscal per a suavitzar la càrrega econòmica entre empresaris i comerciants. I en les quals es continua treballant amb campanyes de promoció, impuls i foment del comerç local.

En la primera sessió de treball també es va incidir en la importància del diàleg social, la participació de tots els membres de la Mesa, el discurs positiu i les mesures d’acció a prendre per a elaborar un pla consensuat de reactivació del comerç i la indústria de Bétera.

En aquest sentit, cal mencionar que, dies abans en el Ple Ordinari de juny, els regidors i portaveus dels partits de l’oposició van mostrar les seues postures respecte a les diferents mesures econòmiques que s’estaven portant a terme des del consistori, relacionades amb els autònoms, empresaris, comerços, així com associacions locals.

En el següent vídeo, podeu escoltar les diferents qüestions i propostes formulades per l’oposició i rèpliques de l’equip de govern.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia