Hui dilluns, 8 de juny, comença expedir-se el DNI i els passaports en totes les oficines d’expedició d’aquests documents que la Policia Nacional disposa en la Comunitat Valenciana.

Segons un comunicat de la Policia, els ciutadans podran sol·licitar la cita prèvia en la pàgina oficial www.citapreviadnie.es.

El comunicat recorda que la validesa de tots els Documents Nacionals d’Identitat que hagen caducat des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma es prorrogarà durant un any, fins al dia 13 de març de 2021.

Els ciutadans que acudisquen a les dependències per a l’obtenció o renovació d’aquests documents hauran d’anar proveïts de màscara i arribar a la seua cita amb puntualitat i no amb excessiu temps d’antelació per a evitar cues i aglomeracions.

A més, hauran de portar l’import en metàl·lic exacte de la taxa (12 euros el DNI i 30 el passaport), i acudir a les oficines de manera individual, excepte excepcions a menors o persones que necessiten acompanyament.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia