La regidora de Compromís per Bétera, Raquel Puig, va preguntar en el torn de Precs i Preguntes del Ple Ordinari de juny pel perfil socioeconòmic que s’aplica per a contractar a les 28 persones dins el Pla d’Ocupació Local i quines són les funcions, tasques o lloc que desenvoluparan.

L’edil municipal de Contractació i Ocupació, Mónica Martín, va confirmar que el Pla d’Ocupació amb el qual s’està treballant “anirà destinat a 28 persones amb una duració de sis mesos a jornada completa i els llocs de treball previstos bàsicament són per a peons d’obra, peons d’oficis múltiples, conserges, xofer i fontaner”.

D’altra banda, Martín va explicar que quant al perfil socioeconòmic se bolcaran “sobretot en aquelles persones que es troben en una situació molt més precària com a conseqüència de la Covid-19“.

Alguns veïns també van preguntar en el seu torn de preguntes per algunes mesures per a persones que s’hagen quedat desocupades a causa de la situació actual. En aquest sentit, la regidora va tornar a detallar el Pla d’Ocupació Local.

A continuació, oferim el vídeo amb les preguntes i respostes:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia