El  Cor del Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) ha realitzat un emotiu homenatge a totes les víctimes del COVID-19, interpretant “Lacrimosa” del Réquiem de Mozart.

El vídeo d’aquest homenatge musical està publicat al Facebook i Instagram del CAMB i l’adjuntem també en aquesta notícia.

En aquesta ocasió, com és habitual, el cor està dirigit per la seua directora Pepa Campos, qui ofereix una xicoteta introducció a l’inici del vídeo i també interpreta l’obra. A més a més, s’ha comptat amb la col·laboració del pianista del municipi Josep Manel Campos.

Els intèrprets de “Lacrimosa” han sigut:

  • Sopranos: Caterina Asensi, Virginia Borredá, Mª Antonia Caselles, Mónica Lloret, Encarna Martínez, Chelo Otero, Encarna Ricart, Carmen Rodríguez, Pepi Ruiz, Rosario Segarra i Tracey Tobutt.
  • Contralts: Fina Blay, Pepa Campos, Ana Cortés, Sari Dasí, Amparo Martínez, Rosa Mauri, Lourdes Morelló, Elena Valero i  Lola Vercher.
  • Tenors: Àngel Domingo, Pascual Llópis i Nassio Romero.
  • Baixos: Juan Beser, Àngel Domingo, Tomás Luna i Dídac Moreno.

El muntatge del vídeo ha estat a càrrec d’Elena Valero.

L’adjuntem a continuació, no sense abans recordar que el Centre Artístic Musical de Bétera està treballant de valent per reprendre les activitats amb totes les mesures de seguretat i higiene per garantir la seguretat de tots els seus músics. Així mateix, tornen els assajos en grups reduïts a les seues agrupacions adultes: Cor, Orquestra i Banda Simfònica.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia