La veïna de Bétera, Eva Sáez, ha mostrat el seu malestar per la forma de contestar-li a les preguntes que va formular en el passat ple ordinari de juny. Dit malestar ve provocat perquè va realitzar unes preguntes com a ciutadana de Bétera i el regidor encarregat de respondre-li va fer al·lusions al seu vincle amb Podemos, partit que per la seua banda també va fer les seues preguntes i suggeriments al ple.

En aquest sentit, aquesta veïna ha enviat un escrit replicant la seua resposta al regidor, remarcant que les seues preguntes estaven fetes a nivel particular i no com a Podemos. Qui desitge veure l’escrit, pot accedir a ell a través del següent enllaç:

Réplica pleno 1-6-20.

D’altra banda, adjuntem el fragment del vídeo del ple on poden escoltar les preguntes d’Eva i la resposta a elles, així com les preguntes fetes a nivel general per part de Podemos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia