La ONCE ha presentat aquest dimecres a València la col·lecció de cupons de l’ONCE ‘La il·lusió pot amb tot’. S’ha imprés 46’5 milions de cupons, un per cada ciutadà d’Espanya, per a agrair l’esforç de la ciutadania i dels qui han sigut essencials en la lluita contra la covid-19.

Set venedors ONCE han entregat una làmina commemorativa d’aquests cupons, que estaran a la venda del 15 al 21 de juny, i que reconeixen el seu esforç a sanitaris, personal de seguretat i neteja, Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, comerciants, farmacèutics, agricultors, ramaders, transportistes i voluntaris, que han cuidat als afectats i han permés a la societat tindre cobertes les seues necessitats bàsiques.

El delegat territorial de l’ONCE, José Manuel Pichel, ha destacat que, “gràcies a la solidaritat de la societat espanyola”, que compra els seus productes, poden ajudar a moltes persones amb discapacitat, la qual cosa constitueix “un cercle màgic que ajuda a tots”.

Ha explicat que en l’actualitat 72.000 persones treballen en el Grup Social ONCE i el repte és aconseguir els 75.000 treballadors en 2021, segons un comunicat de l’organització.

El primer cupó, el del dilluns 15 de juny, està dedicat a la volta dels venedors i venedores de l’ONCE als carrers i es titula ‘Tornem… els iguals’, al que seguiran cupons dedicats a diferents professionals, per a tancar la sèrie el diumenge 21 amb un agraïment als 73.000 treballadors del Grup Social ONCE per la labor desenvolupada durant la pandèmia.

La sèrie, composta per 7 cupons, suposa la volta dels sortejos de l’ONCE i de les seues 19.000 venedors als carrers de tot el país, després que per primera vegada des de la creació de l’organització fa 82 anys hagen estat absents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia