La Mancomunitat Camp de Túria treballa en la preparació del pròxim curs escolar 2020-2021. Per això, els Programes de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) ja tenen obert el termini de preinscripció.

Si la pandèmia i les autoritats competents així ho estableixen, l’alumnat interessat a cursar a partir de setembre els cursos de ‘Arranjaments i Adaptacions en Tèxtil i Pell’ i ‘Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles’ ja poden realitzar la seua preinscripció. La sol·licitud es pot dur a terme a través de la pàgina web de la Mancomunitat Camp de Túria: clic en aquest enllaç.

Les persones interessades poden posar-se en contacte també en el telèfon de bàsica 627645045, de tèxtil 667755632 i de mecànica 627645051.

Les persones interessades han de tindre entre 16 i 21 anys i no haver obtingut el títol d’Educació Secundària Obligatòria (ESO). La formació s’imparteix en el centre cívic del Prat de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores.

Els cursos tenen una duració de 9 mesos, igual que el calendari escolar, i compten amb un període de pràctiques formatives no remunerades. Durant unes setmanes l’alumnat treballarà en una empresa on podrà desenvolupar i aprofundir els coneixements adquirits durant la formació.

L’equip docent especialista en la matèria, guiarà en tot moment als alumnes i alumnes que formen part del curs acadèmic 2020-2021.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia