Des d’EUPV- Bétera denunciem l’acumulació  de podes, fems, residus i altres estris que continuen acumulant-se en diferents llocs del nostre municipi.

Donada la situació d’abandó i deixadesa ( com es pot observar en les fotos que adjuntem, (totes elles preses hui 11 de juny), sol·licitem la posada en marxa de manera urgent   d’un pla de xoc a fi d’acabar amb la  esmentada situació.

Igualment sol·licitem a l’equip de govern ( PP, Cs. Mes Camarena- Torre en Conill), que incrementen els mitjans materials i humans que siguen necessaris per a evitar que es continuen  produint situacions com les ací denunciades.

Per ultime, sol·licitem la realització d’una campanya informativa, per a aconseguir  conscienciar a la ciutadania de la nostra localitat, de l’obligació d’utilitzar els diferents serveis públics ecoparc, etc, ( per a deixar enderrocs, mobles vells, etc), així, com fer l’ús correcte amb el conjunt de contenidors (vidre, cartó, etc). (Clic en cada imatge per a ampliar).

Bétera en 11 de Junio de 2020
Imprimir article
Comenta aquesta notícia