A finals del mes d’abril, l’equip de Betera.com s’assabentava d’una proposta que feia un grup de veïns (imatge adjunta) de la localitat perquè totes i tots plantarem a la nostra casa una alfàbega i la traguerem al balcó el dia 15 d’agost, donat que enguany les nostres festes patronals s’han suspés i tindrem una Festa Major ben diferent a l’habitual.

Ara, mesos després, ha sigut el consistori local qui també s’ha sumat a la iniciativa de tindre totes i tots una alfàbega que mostrar el dia 15. Així, fa uns uns dies, s’anunciava a les seues Xarxes Socials oficials que aquest dissabte es repartiran unes postals que contenen les llavors i les instruccions per a la seua sembra.

Per a l’ocasió s’ha comptat amb l’ajuda de les Obreres i Majorals de 2020. Complint amb les mesures de seguretat i higiene establides, recorreran el nucli urbà de Bétera, així com també algunes de les urbanitzacions, per a entregar pel municipi les postals que a més d’anar acompanyades de llavor contenen les instruccions per al seu cultiu. Aquest recorregut començarà a partir de les 10.00 hores.

La iniciativa pretén posar en valor les tradicions i el sentiment que els veïns i veïnes tenen cap a la festa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia