La nova llei de regulació del joc i de prevenció de la ludopatia en la Comunitat Valenciana ha entrat en vigor aquest dimarts. De tota manera, qüestions com el control de l’accés dels menors als salons de joc o l’activació de les màquines escurabutxaques amb un comandament a distància en locals d’hostaleria tenen un termini de diversos mesos per a preparar-se.

La nova llei autonòmica del Joc, que es va aprovar el passat 28 de maig en Les Corts es va publicar ahir dilluns en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Els salons de joc i cases d’apostes disposen des d’ara d’un termini de sis mesos per a adaptar els seus sistemes de control d’admissió a peu de carrer i així impedir l’entrada de menors i d’inscrits en el registre de persones excloses d’accés al joc.

Des d’aquest dimarts, les noves sol·licituds de salons de joc i cases d’aposta han de complir unes distàncies mínimes de 500 metres entre aquests establiments i estar a un mínim de 850 metres de centres educatius, encara que en el cas de les llicències ja vigents s’aplicarà quan concloga el termini pel qual van ser concedides.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia