El Centre d’Emprenedoria i Innovació del Túria (CEI Túria) ha organitzat un programa d’innovació oberta amb el suport institucional de la Comisió Europea DG CONNECT en el marc de CIRCULAR ECONOMY STARTUP EUROPE AWARDS i amb suport de Startup Europe Accelerator de la Fundació Finnova.

El programa donarà inici el pròxim dijous, 18 de juny a les 17 hores (CEST) amb un webinar informatiu en el qual s’abordarán les possibilitats de financiació per a projectes o idees innovadores en matèria de transformació de residus en energia.

Qui ho desitge, pot inscriure’s en el següent enllaç: inscripcions.

Els guanyadors del Accelerathon Waste To Energy Startup Europe Awards podran optar a la financiació de la convocatòria del Programa LIFE 2020 de la Comisió Europea; entorn de 2 milions d’euros per projecte. A més a més, el programa consta d’un tiquet europeu d’aceleració i de la participació en els Startup Europe Awards.

Després del webinar de llançament, començará la competició dels diferents grups multidisciplinaris secundats per mentors experts, els equips disposaran de formació online en projectes Life+ i posteriorment es realitzará una final. El projecte guanyador es presentará el 14 de juliol després de la seua inscripció en el programa Life Medi ambient.

En el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, l’objectiu del Accelerathon Waste to Energy se centra en trobar solucions innovadores que s’enfoquen a limitar de manera significativa la generació total de residus, fomentant el principi d’economía circular.

El programa Accelerathon està dirigit a funcionaris i responsables politics d’ajuntaments, d’empreses i corporacions públiques, associacions d’empresaris, instituts tecnològics, universitats, empreses innovadores amb patents o corporacions amb reptes mediambientals que puguen resoldre’s amb l’impuls financer i tecnològic del Programa LIFE.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia