El passat 28 de maig, la Generalitat Valenciana va fer públiques les dades de contagis per Covid-19 que hi han comptabilitzades en cada municipi valencià, a través de les proves de diagnòstic (PCR).

En aquesta primera publicació es van registrar a Bétera 127 casos, 15 d’ells morts, des que va començar la pandèmia. Ara, es desprenen noves dades on es reflexa que hi han hagut 3 casos més d’infectats durant els últims 15 dies, arribant a 130 casos des d’inicis de la pandèmia. També s’han plasmat 3 noves morts, arribant el total a 18 morts des del principi de la pandèmia.

Cal mencionar, a banda, que les poblacions on més s’han registrat casos són a localitat on es compta amb residències per a majors.

La població pot accedir a totes aquestes dades a través del següent enllaç: http://coronavirus.san.gva.es/estadisticas.

El tauler de monitoratge de la situació de la COVID-19 en la Comunitat Valenciana és fruit de la col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i l’Institut Cartogràfic Valencià per a informar els ciutadans i posar a la seua disposició les dades recopilades diàriament per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Les dades es representen sobre la cartografia per a visualitzar la seua distribució geogràfica. La descàrrega dels mateixos es pot iniciar des del mateix tauler enllaçat amb el repositori d’aquestes dades en el portal de Dades Obertes de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia