A Bétera s’estan duent a terme actuacions de neteja i condicionament de les parcel·les municipals.
El principal objectiu d’aquestes actuacions, les quals s’estan realitzant des de fa unes setmanes, és mantindre netes les citades parcel·les i poder reduir així al màxim el risc d’incendis de cara a l’estiu i les plagues.
Els treballs, realitzats per la Brigada de Medi Ambient, s’estan executant tant en el nucli urbà del municipi com a les urbanitzacions. L’equip, format per almenys 5 persones, treballa amb tractors i desbrossadores així com amb altres eines que permeten realitzar totes les tasques pertinents per a l’adequada neteja.
Els treballs se centren en la neteja, retirada de residus i desbrossament de parcel·les i també de les ribes de les calçades i vials públics per a una millor conservació dels espais municipals. D’aquesta manera, els operaris treballes per poder eliminar tota la vegetació existent així com també algun abocament de residus per adequar les zones correctament al dia a dia de les veïnes i veïns.
Així mateix, en alguna parcel·la s’està aplanant el terreny a fi d’evitar l’aigua de pluja estancada ja que provoca la proliferació de mosquits.
D’altra banda, l’àrea de Medi Ambient del municipi continua enviant ordres d’execució a propietaris de parcel·les privades que tenen l’obligació de mantindre nets els seus terrenys. En aquesta línia, des del departament es fa una crida a la ciutadania apel·lant a la responsabilitat perquè es mantinguen netes les parcel·les privades i s’extreme la precaució, sobretot a l’estiu.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia