El veí de Bétera aficionat a la fotografia i col·laborador setmanal del diari Betera.com, Ximo Asensi i Alemany, ha participat en el cinqué Concurs de Fotografia Pascual Navarro de l’Ajuntament de Serra. Aquesta imatge ja es pot votar fins al pròxim 25 de juny a les 23.59 hores.

La finalitat d’aquest concurs és promoure els valors ambientals i de preservació del nostre entorn natural. El certamen anual és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del municipi de Serra que va faltar l’abril de 2017.

La temàtica del concurs és la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges.

El nostre equip ha volgut agrair la seua col·laboració en aquest mitjà de comunicació, donant-li suport i animant a totes les veïnes i veïns de Bétera que li donen un “Me gusta” a la seua foto.

La forma de participar i votar la imatge de Ximo Asensi és molt senzilla. Cal dirigir-se al Facebook oficial de l’Ajuntament de Serra i buscar la publicació on es troben totes les imatges candidates al premi. La foto 3 és la de Ximo, a la qual caldrà donar-li un “Me gusta“. I és que la imatge que més “Me gusta” tinga, serà la guanyadora del certamen. Perquè pugueu accedir de manera més fàcil i directa, adjuntem l’enllaç a la imatge: Foto de Ximo Asensi,candidata al concurs.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia