El Institut Valencià de Cultura ha obert el període d’inscripció de músics i grups per al Catàleg de la música valenciana 2020-21.

El Catàleg de la música valenciana és una eina de treball en el qual es recullen les propostes d’espectacles i concerts de músics i grups valencians. A més proporciona al IVC informació i documentació sobre la situació del sector any rere any.

El període d’inscripció estarà obert fins al 20 de juliol i es podrà fer en el següent enllaç: consultar aquí.

El formulari que cal emplenar enguany inclou una part d’informació sobre l’impacte que la crisi de la COVID-19 ha tingut en l’activitat i les perspectives dels músics valencians, per a valorar la situació dels grups professionals, la possible disminució de les contractacions i detectar altres possibles conseqüències d’aquesta crisi en el sector.

Els continguts del formulari han sigut consensuats amb la Mecuv (Mesa de la Cultura Valenciana), la qual avaluarà la llista per a la contractació per part del IVC de concerts per al període de tardor-hivern.

El IVC també té en compte les conseqüències que la crisi de la COVID-19 ha tingut sobre les sales i llogarà algunes d’aquestes per a la celebració de concerts en la temporada de tardor-hivern.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia