La solidaritat continua fent-se patent de la mà de les diferents entitats i associacions de Bétera. Hui parlem de la iniciativa de l’Escola de Veu de Maria José Bes. Aquest centre ha organitzat l’esdeveniment “Cantar i Recitar baix les estreles” i recollida d’aliment per a col·laborar amb Càritas Bétera. Aquesta activitat es realitzarà en el Students’ Resort Mas Camarena and Sports Centre.

Aquest acte es durà a terme, a partir de les 20.00 hores, el pròxim dimarts 23 de juny. Es tracta d’una manera de gaudir del solstici d’estiu i de ser solidari amb els que més ho necessiten.

Qui desitge participar podrà aportar alguns dels següents aliments: llegums, ColaCao, llet sencera, sucre, oli d’oliva, tonyina, tomaca de conserva, entre d’altres. També es pot donar bolquers de la talla 3, 4 i /o 5.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia