Els veïns del Camí de Paterna ens tornen a enviar aquesta imatge de la plaça del Pou, recentment mencionada en el nostre diari per estar durant tota una setmana plena de matalassos i brutícia (veure més detalls ací).

Els veïns han realitzat la imatge que adjuntem a les 08.26 d’aquest matí i, segons ens compten, sembla que s’han emportat els matalassos però la resta de podes no. La mateixa font ens indica que degué ser ahir a la vesprada, perquè un dels veïns va passar per la zona ahir a les 15.30 hores i seguia tot igual (fent referència a un dels comentaris realitzat en el nostre Facebook on una altra veïna indicava que ja havia passat i ja no estaven aquests matalassos).

Ara, els veïns ens comenten que “la pressió de els/as veïns/as aconsegueix que es netege una part de la plaça del Pou” i, al seu torn, es pregunten “quan es netejarà la resta”.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia