L’Ajuntament de Bétera ha rebut 16.057,07 euros per part de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i Vicepresidència Segona i la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica.

La finalitat d’aquesta subvenció és facilitar una solució residencial immediata a persones víctimes de violència de gènere, persones que hagen patit un desnonament del seu habitatge habitual, persones sense llar i altres persones especialment vulnerables afectades directa o indirectament per la Covid-19.

D’aquesta manera, és fonamental que l’àrea Serveis Socials d’atenció primària participe en els programes que tinguen com a finalitat satisfer les necessitats bàsiques de les persones que viuen al municipi de Bétera.

Des del departament de Drets Socials local es treballarà per a facilitar aquestes ajudes en matèria d’habitatge a les persones que més ho necessiten a Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia