A banda de les diferents activitats que hem mencionat aquest dies, Bétera també ha preparat altres esdeveniments per a aquest estiu. D’una banda, des del departament municipal d’Educació s’ha organitzat l’Escoleta d’Estiu “Bétera concilia“.

Amb aquesta iniciativa, els més xicotets de la localitat podran disfrutar de tallers, jocs, manualitats, i una infinitat d’activitats creades especialment per a ells.

Qui desitge més informació, deurà telefonar al 627984350, en horari de 09.00 a 14.00 hores. També es pot enviar un correu electrònic a directoraescoleta@betera.es.

Les incripcions es podran der del 26 al 30 de juny. L’inici de l’escoleta serà l’1 de juliol i finalitzarà el pròxim 28 de juliol. L’horari de matinera de l’escoleta serà de 08.00 a 09.00 hores i el normal de 09.00 a 13.00 hores. L’escoleta va dirigida a xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys.

Campus de gimnàstica rítmica

D’altra banda, Rítmica Elcar Bétera també ha organitzat per a aquest estiu un campus de gimnàstica rítmica.

Aquest campus brinda diverses dates. Entre les activitats que es duran a terme es troba, a banda de la gimnàstica ritmica, deures, dansa, excursio, preparació física, manualitats i tècnica d’aparell.

Tots els detalls es troben plasmats en la imatge adjunta.

Campus de tennis pàdel

Per als apassionats del  tennis i del pàdel que tinguen entre 5 i 15 anys, del 29 de juny fins al 30 de juliol, poden disfrutar de l’escola de Bétera Tennis Academy i el seu campus d’estiu.

Tota la informació necessària de preus i inscripció es troben en el cartell.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia