Aquest dissabte, 27 de juny, tindran lloc dues misses en homenatge a les víctimes del Covid-19. La primera serà a la parròquia dels Desemparats a les 19.30 hores i la segona a la parròquia de la Puríssima Concepció a les 20.00 hores.

La Colla de Campaners de Bétera serà l’encarregada d’acompanyar amb el toc manual de campanes aquestes misses. Els tocs seran exclusivament manuals i podreu seguir-los en directe (in streaming) en el següent horari:

  • Ja, a les 12.00 hores, serà el toc de difunts i mig volteig de campanes. Aquest es podrà seguir en directe des de la pàgina de Facebook de la Colla de Campaners de Bétera.
  • A la vesprada es realitzaran els tres avisos a missa, a partir de les 19.30 hores. Aquests avisos es podran seguir en directe des de Instagram i Facebook.

Direccions de Xarxes Socials:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia