La conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha presentat el seu nou Portal de Dades Obertes de la Generalitat Valenciana (consultar aquí).

Aquesta eina  permet la consulta i descàrrega de conjunts de dades obertes diverses, entre altres sobre salut, educació, infraestructures, demografia, infraestructures, etc. Ara mateix, per exemple, el nou portal incorpora l’històric de dades obertes sobre Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTE) més complets que hi ha.

Fins al moment el Portal de Transparència de la Generalitat allotjava un apartat en el qual es podia consultar un repositori de conjunts de dades obertes.

A primera vista, l’usuari o usuària pot entrar en els apartats dels continguts més consultats i les publicacions, consultar i descarregar les dades i realitzar senzills gràfics; així com accedir a un espai de notícies i novetats, estadístiques, i també als enllaços dels portals de dades obertes dels ajuntaments i universitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia