La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública obrirà per la vesprada 77 centres de salut dels departaments de salut de la Comunitat Valenciana. L’objectiu és que els ciutadans puguen ser atesos en aquest horari.

L’obertura d’aquests centres de salut serà de dilluns a dijous fins a les 19.00 hores, respectant sempre el dret a les vacances dels professionals i segons les necessitats de cada departament. En les grans ciutats, on hi ha més personal és on més centres podran estar oberts i funcionar en aqueix horari vespertí. La inversió total que es realitzarà serà de 62.700.483 euros.

Aquesta mesura complementa el Pla de Vacances i Reforços. La finalitat és cobrir les necessitats assistencials de la població durant aquesta època de l’any, mantindre la vigilància de la pandèmia i afrontar la volta a la normalitat després d’haver hagut de fer front a l’estat d’alarma com a conseqüència de la COVID-19.

A la província de València, obriran a la vesprada un total de 4 centres del departament de salut de Sagunt (Puçol, Port de Sagunt, Port de Sagunt II i Sagunt); 5 centres del departament de salut Clínic-Malva-rosa (Benimaclet, Salvador Pau, Serreria, Serreria II i Trafalgar); 7 centres del departament de salut de l’Arnau de Vilanova-Llíria (Bétera, Burjassot I, La Pobla de VallbonaL’Eliana, Montcada, Benimamet, i el centre sanitari integrat de Llíria).

També funcionaran en aquest mateix horari 6 centres en el departament de salut de la Fe (Benicalap Miguel Servet, Campanar, Joan XXIII, Just Ramírez, Salvador Allèn i Trinitat); 6 en el departament de salut de l’hospital General de València (Torrent, Torrent II, València Guillem de Castro, València Nou Moles, Alaquàs i Xirivella ), 6 en el departament de salut Doctor Peset de València (Font de Sant Lluís, Enginyer Benlloch, Luis Oliag-Montolivet, Pare Jofré, Plaza Segòvia i Ruzafa), i 2 en el departament de salut de Requena (centres de salut de Requena i Utiel).

Per part seua, amb aquest horari funcionaran 4 centres de salut del departament de salut de la Ribera (Catadau, Alzira II, Cullera i Sueca); 5 centres del departament de salut de Gandia (Gandia Beniopa, Gandia Corea, Gandia Grau, Centre Sanitari Integrat d’Oliva i Centre sanitari integrat de Tavernes de Valldigna); i 3 centres del departament de salut de Xàtiva-Ontinyent (Xàtiva, Ontinyent Avinguda Albaida i Canals).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia