(EFE) El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, va traslladar ahir dissabte als secretaris comarcals del partit la necessitat de “arribar a acords en els territoris” per a continuar treballant per l’interés general de la ciutadania.

Puig va demanar que, durant aquesta etapa, es treballe “amb fortalesa” perquè els compromisos tant de la Generalitat com del Govern d’Espanya per a pal·liar la crisi “arriben a tots els ciutadans i ningú es quede arrere”, segons un comunicat del PSPV.

“Som un partit que aspira al fet que tota la ciutadania tinga un treball que li permeta dur a terme el seu projecte de vida”, va destacar Puig, qui va explicar que treballaran amb sindicats i agents socials per a aconseguir que es reactive l’economia.

Puig va insistir que la ciutadania necessita un partit “fort i centrat en polítiques que no abandonen a ningú”.

En l’àmbit de la Generalitat, va reivindicar que han “desplegat una xarxa de protecció social i econòmica sense precedents”, i ha aplaudit mesures del Govern central com l’Ingrés Mínim Vital, “que beneficiarà a 100.000 famílies valencianes i que suposarà 377 milions en la Comunitat, o el Fons covid no reembossable.

El dirigent socialista va demanar “abandonar la política de la crispació”, perquè “ni salva vides, ni salva llocs de treball”, i va valorar el “gran acord valencià per a la recuperació” posat en marxa des de la Generalitat Valenciana.

Puig va destacar la necessitat de “escoltar-nos i alçar-nos junts cap a una normalitat millorada que incorpore les lliçons apreses durant aquesta crisi”, i va tornar a fer una crida a la prudència, perquè “el virus encara continua entre nosaltres”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia