La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha destinat 400.000 euros amb la intenció de contribuir en l’organització d’esdeveniments esportius especials que se celebren en el territori valencià durant el 2020.

Es considera esdeveniment esportiu especial tot esdeveniment relacionat amb l’esport que acredite una gran rellevància, repercussió social i l’alt nivell dels i les esportistes participants els objectius principals de les quals siguen desenvolupar una competició esportiva oficial d’àmbit nacional o internacional.

La presentació de la sol·licitud s’haurà de fer per mitjans electrònics, mitjançant l’apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat, accedint a l’àrea d’ajudes, beques i subvencions en el procediment corresponent a aquesta convocatòria (consultar ací).

Poden ser beneficiaris d’aquestes ajudes a l’organització i realització d’esdeveniments esportius especials les federacions i els clubs esportius, els ajuntaments, les entitats locals menors i els organismes autònoms municipals valencians. Les entitats beneficiàries tenen l’obligació d’establir un sistema de premis que respecte el principi d’igualtat entre dones i homes.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 16 de juliol.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia