Si les condicions de la pandèmia ho permeten i les autoritats autoritzen la seua realització, els Jocs Esportius tornaran a Camp de Túria. Per això, el tècnic d’esports de la Mancomunitat Camp de Túria ja està treballant en la planificació de la pròxima edició.

En l’última celebració, 700 xiquetes i xiquets de 16 col·legis de la comarca i clubs van participar en els Jocs Esportius. Una competició destinada a l’alumnat entre 6 i 12 anys.

La ràpida i sobtada interrumpción dels Jocs Esportius al març d’enguany, a causa de la Covid-19, va impedir que es disputaren les finals de les competicions i no es conegueren els guanyadors d’aquesta temporada, la qual cosa mai havia succeït en cap de les edicions anteriors.

La Mancomunitat Camp de Túria  convida de nou, a totes i a tots, a participar en la pròxima edició i agraeix la participació de tots els clubs, col·legis, entrenadors, xiquetes i xiquets que any rere any s’inscriuen en el Jocs Esportius, especialment als de la temporada passada. En els pròxims mesos s’anirà facilitant tota la informació sobre la pròxima edició.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia