Bétera.com ha rebut unes imatges del carrer Titeta de Torre en Conill on es denunciava l’acumulació de les restes de poda de la zona i com, diferents usuaris, deixaven allí totes aquestes restes. Després de veure les imatges, el nostre equip es va traslladar cap a la zona per comprovar-ho en primera persona, ja que a les imatges es veia una gran quantitat de restes de poda i cúmul de bosses.

Efectivament, al paréixer, en aquesta via és on tots deixen les restes, després de realitzar els seus treballs de poda. Les bosses, les brosses i les restes semblen uns pelegrins que van en processó per tot aquest carrer des del principi fins al final, deixant un corredor al mig per a la santa imatge (en aquest cas el vehicle dipositari de les citades restes).

Així que, qui vulga saber on van a parar la gran majoria de restes de poda, tan sols ha d’acostar-se a aquest carrer d’una única direcció. Però, mentrestant, adjuntem un vídeo on es pot comprovar la situació en què es troba la via.

D’altra banda, en el mateix vídeo, es pot veure la quantitat d’escombraria que la gent deixa, des de fa dècades, a prop de l’Avinguda Azahar cap a l’esquerra del dipòsit d’aigua. En aquest descampat podem trobar de tot. Si el fem que trobem estiguera en bones condicions, podríem muntar-se una casa sencera. Matalassos, televisors, sofàs, cadires, WC’s, maletes i restes de murs i parets, són les principals deixalles que podem trobar, obra de tots aquells que no són conscients de les conseqüències mediambientals que comporten aquest tipus d’accions.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia