Aquest passat dilluns, 29 de juny, va començar la 10a edició del Campus de Bétera de U.D. Bétera al costat de Goesport i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera.

Aquesta iniciativa es duu a terme, un any més, amb el propòsit de continuar fent gaudir als xiquets dels matins d’Estiu. Enguany durarà fins el 7 d’agost.

No oblidem que durant tot l’estiu els xiquets i xiquetes diàriament, a més de compartir estones de diversió i amistat, poden aprendre, disfrutar i conéixer multitud d’activitats esportives que ajuden sobretot al fet que ells mateixos facen del seu temps lliure d’estiu un període on hàbits saludables tan importants com l’esport estiguen presents dia a dia .

Així, activitats com: futbol , futbol sala, badminton, atletisme, patinatge, hoquei, tir amb arc, ball, beisbol ,  psicomotricitat  o  manualitats, entre unes altres, són la multitud d’activitats que dia dia i al llarg del matí poden practicar  els xiquets i xiquetes de 3 a 15 anys, sempre adaptant les mateixes a les característiques i etapa evolutiva d’aquests.

Des de l’organització es considera essencial que l’esport estiga present des de xicotet en les vides dels xiquets i que es convertisca a més no solament en un habite de vida saludable per a ells sinó també en un instrument per a poder establir noves relacions d’amistat , i créixer en els xiquets valores tan essencials com la companyonia, el respecte o el treball en equip.

L’organització es mostra orgullosa per ser el primer Campus creat a Bétera. El primer any van arrancar amb 13 xiquets, fins a arribar als 250 xiquets i xiquetes en l’ultima edició.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia