El passat dilluns, el Ple Ordinari de Bétera va aprovar per unanimitat la felicitació pública, a títol individual, a policies locals d’aquesta Administració Local.

En aquest sentit, l’acord consistia en emetre proposta d’iniciació d’expedient per a la citada felicitació pública, a títol personal, de la Generalitat Valenciana de quatre agents de la Policia Local del municipi per l’execució amb èxit dun servei d’extraordinària dificultat o importància, el qual ha evidenciat rellevants qualitats professionals o cíviques.

El regidor municipal de Policia, Julio Inés, va explicar de manera detallada l’actuació que van realitzar els agents. Segons va explicar l’edil, els agents van acudir a un avís i assistir a una persona de 27 anys que es trobava morta i la seua ràpida actuació va ajudar que aquesta tornara de nou a la vida i la pogueren mantindre el temps suficient fins que arribara el SAMU i traslladaren a la persona a l’hospital. Doncs, una patrulla va anar a recollir ràpidament als metges i una altra patrulla va procedir al procés d’atenció de la citada persona.

Julio Inés va aprofitar aquesta intervenció per a valorar el gran treball que la Policia Local realitza.

Després de la seua intervenció, diferents representants dels partits de la corporació van també intervindre per lloar tant l’actuació mencionada com tota la tasca diària de la policia de la localitat.

Escoltem les intervencions, a continuació:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia