La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat les llistes provisionals d’admesos als centres educatius sostinguts amb fons públics d’Infantil i Primària, les quals es poden consultar al portal en l’apartat ‘Llistes provisionals’ (consultar ací).

El període per a presentar reclamacions és fins el 3 de juliol i aquesta gestió es fa en el portal telematricula.es, fent clic en l’apartat ‘Al·legacions’. El 10 de juliol es publicaran les llistes definitives i del 13 al 29 de juliol es procedirà a la matriculació efectiva per al pròxim curs.

Després d’haver fet la baremació de totes les sol·licituds d’admissió que han dut a terme les famílies als centres sostinguts amb fons públics, s’ha pogut comprovar que el 98,78 % de les xiquetes i xiquets han sigut admesos en Infantil de 3 anys en algun dels centres que havien escollit les seues famílies.

Pel que fa al percentatge d’admesos provisionals en primera o segona opció, la xifra és del 96,95 %, un punt i mig més respecte a l’any passat, que se situava en el 95,57 %.

En el cas de les comarques de València, se situen en un 98,69 % de les opcions escollides i el 96,38 % en primera o segona opció. A les comarques d’Alacant, el percentatge d’admesos en alguna de les opcions que han triat les famílies per a Infantil de 3 anys ha sigut del 98,72 %, i en la primera o segona opció, el 97,32 %. A les comarques de Castelló, el resultat és del 99,34 % en alguna de les opcions triades i del 98,27 % en primera o segona opció. 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia