L’Hospital La Fe de València, l’Hospital General Universitari d’Alacant i l’Hospital General Universitari de Castelló protagonitzaran sengles cupons de l’ONCE d’una sèrie dedicada a centres de referència de les 50 províncies espanyoles i les dues ciutats autònomes.

L’objectiu de la sèrie, el lema de la qual és ‘Tu eres important’, és difondre la labor que realitzen aquests centres per a millorar la salut de milions de persones i, al temps, reconéixer el treball exercit per tots i totes les professionals, sanitaris i no sanitaris, davant el desafiament de la COVID-19. Així ho han explicat aquest dijous a l’Hospital La Fe de València durant la presentació.

A l’acte de presentació en La Fe han assistit la secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Concha Andrés; la gerent del departament de salut València-La Fe, Eva Excepte; el delegat territorial de l’ONCE, José Manuel *Pichel; i el director del sector sanitari i sociosanitari de *ILUNION, Eusebio Azorín.

La imatge de l’Hospital La Fe apareixerà en cinc milions i mig de cupons del pròxim dijous 9 de juliol. Per part seua, l’Hospital Universitari d’Alacant també tindrà dedicada la mateixa quantitat de cupons per al dimecres 2 de setembre i, ja en 2021, se celebrarà el sorteig del cupó dedicat a l’Hospital General Universitari de Castelló (cinc milions i mig d’unitats també).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia