Fa unes setmanes es va iniciar a Bétera els treballs de millora de l’asfalt dels camins del terme municipal. D’aquesta manera, des del departament municipal d’Agricultura s’està duen a terme tasques d’apedaçament. La reparació en els camins consisteix en un sanejat a través del fresat de totes les zones amb sots i foradades. La finalitat és que les veïnes i veïns puguen transitar pels camins de Bétera de forma més segura.

Les obres de reparació es realitzaran en els següents camins: camí La Pobla, Racó d´Ademús, camí Benaguasil, camí Llíria, camí Pla d´Aljubs, camí Alcubles, camí Pla de Colom, camí de Sagunt, camí Mes d’Arnal, camí La Providència i camí Paterna.

Està previst que aquesta labor s’allargue durant aquest mes, aproximadament. Així, es repararan més de 1609 metres quadrats, emprant-se més de 193 tones d’asfalt.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia