Des de fa uns anys, les veïnes i veïns del municipi de Bétera denuncien el sistema de recollida selectiva de residus, dependent del Consorci Valencia Interior. Es tracta d’una situació que també està produint-se a altres pobles de la comarca del Camp de Túria on també realitza aquesta tasca el citat consorci (fer clic ací) i  per la qual els diversos consistoris porten lluitant des de fa també temps, inclús en anteriors legislatures, per trobar una solució.

No obstant això, aquest problema s’agreuja si la ciutadania tampoc col·labora. En aquesta línia, ens arriba hui la següent foto denúncia d’un veí del poble. Aquest ens ha enviat una imatge realitzada, a les 8.35 hores, en l’avinguda Alcalde Vicent Cremades.

D’aquesta manera, el veí vol denunciar també (independenment del retard del consorci en la recollida) l’incivisme de la gent, el qual qualifica d'”impressionant”, ja que aquest no és lloc per deixar un matalàs  i el cartó de manera “pitjada” es veu que “encara cap al contenidor pertinent”.

Així mateix, cal recordar que hi ha un servei gratuït de recollida d’estris a domicili, al qual cal telefonar a través del següent número gratuït: 900 376 936. Una altra opció és acudir a l’Ecoparc de dilluns a dissabte, de 08.00 a 20.00 hores o visitar l’Ecoparc Mòbil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia