(EFE) Els bombers han rescatat a Riba-roja de Túria a dues persones que s’han quedat atrapades al balcó de la casa perquè no podien eixir de l’immoble. Perquè, el sostre del seu habitatge s’ha esfondrat.

Segons fonts del Consorci de Bombers, fins al lloc s’han traslladat bombers del parc de L’Eliana amb el vehicle d’altura de Paterna. A més a més, s’ha  mobilitzat el grup Ureca (Unitat de Rescats en Emergències i Catàstrofes) per a realitzar un apuntalament d’urgència en l’immoble.

A l’arribada dels agents, les persones atrapades estaven en un balcó de la casa, en bones condicions, ja que els enderrocs per l’enfonsament del sostre els impossibilitaven l’eixida de l’immoble. Els bombers també han desallotjat als ocupants dels habitatges de voltant.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia