Bétera torna aquest cap de setmana a acollir de manera presencial els seus actes culturals.

Així, l’agenda s’enceta amb l’espectacle per a tota la família de Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Músics, els quals duran al municipi la seua gira “Encadirats”.

Sota el nom “La vida és una festa”, aquest espectacle tindrà lloc al recinte de l’Albereda hui dissabte, 4 de juliol, a partir de les 20.00 hores. L’entrada és gratuïta.

Dani Miquel i Antich és un dolçainer, compositor i cantautor valencià, natural de l’Alcúdia. Aquest, toca diversos instruments tradicionals, com la viola de roda i la dolçaina, essent professor de dolçaina pel conservatori José Iturbi de València.  Aquest, ha format part dels grups de folk valencians Sonadors de la Guaita i Aljub, i actualment fa carrera en solitari com al Cantacançons. A més a més, va formar part de Rodamons i fruit de l’experiència per fires medievals van formar un grup anomenat Trencaclosques dedicat a traure de l’oblit cançons i romanços i fer-ne de nous. També ha compost música per als espectacles: l’Alcúdia 1252 (CD), Artefactes (AlbenaTeatre) i l’Ombú i CRU (250 aniversari del Jardí Botànic de València). Així mateix, és autor del llibre ‘Tio Pep se’n va a Muro’.

Torna el cinema d’estiu

D’altra banda, torna també el cinema d’estiu. Atenent a totes les mesures de seguretat i protecció possibles, des del departament de Cultura s’ha preparat una cartellera molt diversa.

Aquest dissabte i diumenge es projectarà la pel·lícula de Disney – Pixar, Onward i la podrem gaudir en 2 ubicacions diferents:

  • Dissabte 4 de juliol: Fruits Bétera (22:30h)
  • Diumenge 5 de juliol: Pista de futbol de la Urbanització de Torre En Conill. (22:00h)

L’entrada costarà 4.50 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia