AppValència ja ofereix una nova secció per a informar a la ciutadania sobre l’estat de les platges de València i els servicis disponibles en elles. Aquesta aplicació mòbil pot descarregar-se gratuïtament per a dispositius Android i iOS. Ara, incorpora un nou apartat en  el qual es podrà conéixer en temps real l’estat de les platges amb informació actualitzada sobre l’estat de la mar o la qualitat de l’aigua, l’accessibilitat a estes, la normativa sanitària pròpia de la lluita contra la COVID-19 així com la que regeix l’accés als lavabos públics.

Coincidint amb el llançament d’esta nova secció, disponible tant en versió web com des de la pròpia app, des d’Agenda Digital i en coordinació amb el servici de Platges, també s’ha posat en funcionament una capa en el Geoportal en el qual es geolocalitzen tots els servicis disponibles a les platges de la ciutat. Així, la persona usuària trobarà la ubicació exacta d’elements com les postes sanitàries, les torres de vigilància, zones esportives, banys públics, punts accessibles i passarel·les COVID-19 entre altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia