L’avinguda Pont de Saint Martin de Bétera s’ha obert al trànsit amb dos carrils de circulació de 3 metres cadascun i compta també amb un aparcament en cordó i una vorera, de dos metres cadascun. L’altre límit del vial, que no conté ni aparcament ni vorera, es limita mitjançant l’execució d’un mur de formigó que evita que els vessaments del terraplé envaïsquen les propietats confrontants.

D’aquesta manera, aquesta via connecta amb el carrer Carola Reig, tal com demandaven algunes veïnes i veïns del municipi.

Les obres realitzades s’emmarquen a la “Urbanització de la Ronda Sud de Bétera. Fase 1: Masia La Gerula-Carola Reig” dins de les Inversions Financerament Sostenibles 2018 de la Diputació de València. Aquests treballs suposen un import total de 151.008 euros.

Després d’uns dos mesos d’obres, l’obertura de l’avinguda Pont de Saint Martin suposa la descongestió al trànsit de l’avinguda País Valencià.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia