La Xarxa d’Oficines Tourist Info de Turisme Comunitat Valenciana obri les seues portes. D’aquesta manera, s’incorpora a la nova normalitat en la prestació dels seus serveis per a la campanya turística d’estiu.

Després del període de confinament i els necessaris ajustos formatius i d’instal·lacions, la gran majoria de les oficines de la xarxa Tourist Info, inclosos temporals i Punts d’informació turística, estan en disposició d’oferir els seus serveis als turistes i ciutadans de la Comunitat Valenciana a partir d’aquest cap de setmana.

Així, les oficines Tourist Info temporals i els punts d’informació turística romandran oberts, en línies generals, fins a mitjan mes de setembre.

D’una banda, s’ha dut a terme una labor formativa, des de la generació del Pla de Contingència de la Xarxa Tourist Info, a la difusió de la Instrucció tècnica del ICTE, en tots dos casos de mesures de prevenció de la Covid-19 per a Oficines d’Informació Turística, entre altres.

D’altra banda, s’han adequat les pròpies Oficines Tourist Info sota els paràmetres dels plans de contingència corresponents, i el compliment de les indicacions de les autoritats sanitàries: use gel hidroalcohlic, màscares, distàncies de seguretat, mampares, a més de determinació i control d’aforaments.

Cal assenyalar que la Xarxa Tourist Info compta amb Oficines certificades amb el ‘Safe Tourism Certified‘ del ICTE, i amb nombroses oficines amb el distintiu ‘Responsible Tourism’ de la Secretaria d’Estat de Turisme, per a reconéixer a aquells establiments turístics que fan un esforç per crear un entorn segur no sols per als turistes sinó per als seus propis treballadors i els residents, aplicant les directrius i recomanacions contingudes en les guies de mesures per a la reducció del contagi pel coronavirus SARS-CoV-2.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia