El passat dissabte, 4 de juliol, l’Albereda de Bétera acollia un espectacle per a tota la família de la mà de Dani Miquel els Ma-Me-Mi-Mo-Músics.

Respectant les mesures de seguretat establides a causa de la Covid-19, grans i menuts van poder disfrutar de manera gratuïta de la música i els romanços sota el nom “La vida és una festa”.

Dani Miquel i Antich és un dolçainer, compositor i cantautor valencià, natural de l’Alcúdia. Aquest, toca diversos instruments tradicionals, com la viola de roda i la dolçaina, essent professor de dolçaina pel conservatori José Iturbi de València.  Aquest, ha format part dels grups de folk valencians Sonadors de la Guaita i Aljub, i actualment fa carrera en solitari com al Cantacançons. A més a més, va formar part de Rodamons i fruit de l’experiència per fires medievals van formar un grup anomenat Trencaclosques dedicat a traure de l’oblit cançons i romanços i fer-ne de nous. També ha compost música per als espectacles: l’Alcúdia 1252 (CD), Artefactes (AlbenaTeatre) i l’Ombú i CRU (250 aniversari del Jardí Botànic de València). Així mateix, és autor del llibre ‘Tio Pep se’n va a Muro’.

A continuació, oferim un xicotet vídeo de l’espectacle:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia