Ahir dilluns va tindre lloc el Ple Ordinari de juliol de Bétera (fer clic ací per veure l’orde del dia).

Dins dels punts de l’ordre del dia, es va aprovar el Pla Econòmic Financer de l’Ajuntament de Bétera per al període 2020-2021. Aquest es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern (PP, Mas Camarena-Torre en Conill, Ciutadans) i les abstencions de Compromís, PSPV-PSOE i Vox.

D’altra banda, la regidora d’Hisenda, Maria Segura,  va demanar la retirada del punt del sotmetiment a informació pública del Compte General del Pressupost Municipal de 2019 per un problema d’inclusió, ja que s’està en el període d’exposició pública.

Així mateix, es va aprovar inicialment per unanimitat  el Reglament Regulador de Colònies Felines. Aquest punt va comptar amb els vots a favor de totes les forces polítiques.

En matèria d’Educació es va aprovar el Protocol Municipal de Comunicació entre l’Ajuntament i els centres escolars públics i sostinguts amb fons públics en situacions d’incidències crítiques i emergències. Aquest punt també va comptar amb els vots a favor de tots els grups polítics.

A més a més, abans dels torn de precs i preguntes es va votar a favor del manifest de la llibertat i la igualtat LGTBIQ. Aquest manifest va comptar amb els vots a favor del PP, Mas Camarena-Torre en Conill, Ciutadans, Compromís i PSPV-PSOE. L’únic partit que va votar en contra va ser Vox.

Amb la lectura del manifest, es va manifestar un compromís amb la universalitat dels drets humans i condemnar enèrgicament qualsevol forma de violència que tinga com a origen l’orientació sexual i la identitat de gènere.També es reconeix el treball i esforç d’organitzacions i institucions que treballen a favor de la igualtat, la defensa dels drets humans i la promoció i protecció dels drets fonamentals. També es ratifica la necessitat d’invertir en polítiques en favor de la diversitat sexual i la no discriminació.

Posteriorment, va arriba el torn de precs i preguntes dels diferents regidors de la corporació. A partir de demà, anirem oferint vídeos on resumirem alguns dels punts principals tractats al citat ple.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia