El nostre veí Xavier Benedito Casanoves, conegut artísticament com “Xavier de Bétera“, actuarà el pròxim 16 de juliol en el Festival de Música Folk i del Món “Etnomusic 2020“.

L’entrada serà gratuïta amb aforament limitat.  El concert tindrà lloc a les 12.45 hores en el Pati VI de L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia.

En aquesta nova edició d’Etnomusic es pretén potenciar la música ibèrica. Per aquest motiu, s’ha mesclat la presència de formacions valencianes com Xavier de Bétera o Mara Aranda amb propostes com el flamenc de Mayte Martin, la música basca  de Korrontzi, la música de percussió ibèrica de COETUS i la tradició mediterrània de Juan José Robles (Múrcia).

El Festival Etnomusic forma part dels cicles d’activitats culturals que organitza el museu cada any al voltant de la cultura tradicional i la diversitat cultural. El projecte té com a objectiu presentar música tradicional valenciana des d’una perspectiva actual, així com donar a conéixer propostes musicals de tot el món que vinculen la tradició i la innovació.

Una de les novetats del festival és l’enregistrament i posterior emissió dels concerts en À Punt televisió, la qual cosa augmentarà la difusió del festival i el treball de les formacions de música tradicional, especialment les valencianes.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia