La conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha autoritzat l’obertura comercial al públic del diumenge 29 de novembre a la Comunitat Valenciana. Una acció que, prèviament, ha sigut aprovada a l’Observatori de Comerç per majoria, amb el vot en contra de CCOO-PV, UGT-PV i Unió Gremial.

L’aprovació d’aquesta data permetrà completar fins als 11 dies festius l’obertura comercial a la Comunitat Valenciana, després de la suspensió de l’habilitació dels diumenges 5 i 12 d’abril a causa de les mesures adoptades per la situació de pandèmia de COVID-19. 

Cal recordar que el passat 30 de març la conselleria d’Economia Sostenible va emetre una resolució per la qual es modificaven les habilitacions per a l’obertura comercial de diumenges i festius durant el període corresponent a la setmana Santa i Pasqua.

En aquesta resolució es van suspendre les habilitacions dels dies 5 d’abril, (Diumenge de Rams) i 12 d’abril (Diumenge de Pasqua); s’habilitava el dilluns 13 d’abril (Dilluns de Pasqua) per a l’obertura comercial al públic, i s’establia que una vegada finalitzat l’estat d’alarma, prèvia proposta de l’Observatori de Comerç Valencià, el conseller dictaria una nova resolució de modificació de la resolució de 4 d’octubre de 2019 per complir amb les previsions de l’article 17.2 de la Llei 3/2011, de 23 de març, de comerç de la Comunitat Valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia