Ara ja es pot realitzar les inscripcions Inscripiciones Labora amb cita prèvia en atenció personalitzada per a primera inscripció.
Per a això, cal entrar en la pàgina de Labora: https://puntlabora.gva.es/puntlabora/?lang=es, en la pestanya de primera inscripció: https://puntlabora.gva.es/citaprev/inscripcion?lang=es.

D’altra banda, en la pàgina web de Labora es poden trobar ofertes de treball, les oficines Labora més pròximes i formacions específiques per a les persones en atur. Així mateix, hi ha un accés per a accedir a la demanda del ciutadà (DARDE), on aquest haurà d’identificar-se amb el seu NIF o NIE i la seua PIN (antic codi AutoServef). Ací, s’haurà de procedir a la identificació per a renovar, reactivar, emetre certificats, sol·licitar cita per a orientació i atenció personalitzada, sol·licitar cursos i ofertes d’ocupació, entre altres.
Al seu torn, hi ha accés per a sol·licitar l’atenció telefònica del Espai Labora. A través d’aquesta sol·licitud, l’Espai Labora al que pertanga cada ciutadà contactarà com més prompte millor per a tractar la sol·licitud d’aquest.


:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia